Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ Διαδικτυακή Σύσκεψη Σήμερα (22.11.2020) Και Διαμαρτυρία Τη Δευτέρα Στο Υπ. Εργασίας

Σε παράσταση διαμαρτυρίας, με όλα τα μέτρα προστασίας, προχωρούν τη Δευτέρα 23 Νοέμβρη στις 11 π.μ. στο υπουργείο Εργασίας η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ), το Συνδικάτο των Ιδιωτικών Κλινικών, το ΣΕΜΙΣΕΑ και η ΠΟΜΕΕΑ για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα Ιδρύματα Πρόνοιας, των χρονίων παθήσεων, στα γηροκομεία.

Παράλληλα σήμερα, Κυριακή 22 Νοέμβρη στις 11 π.μ. θα γίνει διαδικτυακή σύσκεψη της γραμματείας της ΣΕΑΑΝ και του ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής και Νήσων στην διεύθυνση Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/9333076881 pwd=RDNEb0ZsQlpnaXJIREtKMzJZYXN1dz09 με τους κωδικούς: Meeting ID: 933 307 6881 Passcode: 48VxP2.

«Βρισκόμαστε σε μια δεύτερη γενική καραντίνα γιατί η κυβέρνηση δεν άκουσε τις φωνές του οργανωμένου ταξικού συνδικαλιστικού, του αγωνιστικού αναπηρικού και γονεϊκού κινήματος για ουσιαστικά μέτρα προστασίας των εργαζομένων, των αναπήρων, του λαού από την πανδημία» αναφέρει η ΣΕΕΑΝ και προσθέτει: «Η κατάσταση στα γηροκομεία, στα ιδρύματα, στις δομές πρόνοιας, των ΝΠΙΔ και της ιδιωτικής Ειδικής Αγωγής είναι τραγική. Την ίδια στιγμή χιλιάδες ανάπηροι και χρόνια πάσχοντες μένουν χωρίς το επίδομα και τη σύνταξη αναπηρίας. Είτε με απόφαση των ΚΕΠΑ είτε σαν αποτέλεσμα του μπλοκαρίσματος των ΚΕΠΑ λόγω της καραντίνας».

Πηγή : 902

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου