Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Απαιτούμε Την Έγκαιρη Πληρωμή Του Συνόλου Των Δεδουλευμένων Εφημεριών Και Υπερωριών

Αθήνα 3 Νοεμβρίου 2020
Α.Π:10751


Αναγκαζόμαστε για άλλη μια φορά να επανέλθουμε, απαιτώντας νέα νομοθετική ρύθμιση, ώστε να μπορούν να αποπληρωθούν οι δεδουλευμένες πρόσθετες εφημερίες των Νοσοκομειακών γιατρών. Για άλλη μια φορά έληξε η περίοδος που καλύπτεται από την προηγούμενη αντίστοιχη νομοθετική ρύθμιση και θα πρέπει να δοθεί αναδρομικά η παράταση ισχύος της.

Πραγματικά είναι αδιανόητο να πρέπει κάθε φορά να παρεμβαίνουμε για το αυτονόητο. Είναι χαρακτηριστικό δείγμα για το πόσο υποκριτική είναι η στάση της Κυβέρνησης απέναντι στους Νοσοκομειακούς γιατρούς και τους υπόλοιπους υγειονομικούς λειτουργούς της δημόσιας υγείας. Από τη μία μας «χειροκροτάει από τα μπαλκόνια» και από την άλλη δεν φροντίζει για το αυτονόητο, δηλαδή την αποπληρωμή εδώ και μήνες δεδουλευμένων εφημεριών και υπερωριών.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να δώσει επιτέλους οριστική λύση στο πρόβλημα.

Απαιτούμε την έγκαιρη πληρωμή του συνόλου των δεδουλευμένων εφημεριών και υπερωριών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου