Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

ΣΕΑΑΝ - ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΜΕΑ Παρέμβαση Στην Πύλη Του ΠΙΚΠΑ Βούλας

 

Σε συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας με όλα τα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις κλπ.) στην πύλη του ΠΙΚΠΑ Βούλας στις 10 π.μ. προχωρούν η ΣΕΑΑΝ και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ, παίρνοντας τη δική τους θέση στην απεργιακή μάχη των εργαζομένων σε όλη τη χώρα.

Καταγγέλλουν την άρνηση της κυβέρνησης να πάρει ουσιαστικά μέτρα για την προστασία των περιθαλπομένων και των εργαζομένων στα προνοιακά ιδρύματα.

 

«Όλοι στην απεργία! Όλοι στον αγώνα! Για να προστατέψουμε τα παιδιά μας, τις οικογένειές μας. Για να μπορούμε να αναπνέουμε!», τονίζουν και απαιτούν:

  • Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας της ζωής των περιθαλπομένων, αλλά και των εργαζομένων στα Ιδρύματα Πρόνοιας.
  • Άνοιγμα νέων δομών και επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας και Πρόνοιας για να εξασφαλιστεί η αραίωση του πληθυσμού των περιθαλπομένων.
  • Μαζικές προσλήψεις ΤΩΡΑ μονίμου προσωπικού. Καμία απόλυση επικουρικού και συμβασιούχων. Θα είναι έγκλημα!!!
  • Μαζικά, επαναλαμβανόμενα τεστ κάθε βδομάδα σε όλους τους εργαζόμενους και τους περιθαλπόμενους για να προλαβαίνουμε τα κρούσματα στην αρχή. Για να μην έχουμε νέες τραγωδίες όπως στην Κλινική «Ταξιάρχαι» και στο Ασβεστοχώρι ή όπως τις τραγωδίες που είδαμε στις «χώρες αριστερής και νεοφιλελεύθερης διακυβέρνησης», στην Ισπανία, στη Γαλλία, στη Μ. Βρετανία και στη «χώρα του ονείρου», τις ΗΠΑ. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)
Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου