Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Σωματείο ΓΝ «Φλέμιγκ» : Βάζουν Συνειδητά Τη Ζωή Ασθενών Και Προσωπικού Σε Κίνδυνο

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ! Και κάνουμε τη δουλειά μας.  Με πανδημία ή χωρίς.
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Οι νοσηλευτές, οι γιατροί, οι εργαζόμενοί, κάθε ειδικότητας του «Αμαλία Φλέμιγκ», από την πρώτη στιγμή δίνουμε τη μάχη ενάντια στην πανδημία. Είμαστε εδώ, και προσφέρουμε περίθαλψη στον κόσμο. Δεν κάνουμε πίσω, όπως δεν κάναμε τόσα χρόνια τώρα που δίνουμε όχι μόνο την υγειονομική μάχη αλλά και τη μάχη ενάντια στο «λουκέτο», στο οριστικό κλείσιμο του Νοσοκομείου που συνεχώς επιχειρεί η πολιτική ηγεσία όλα αυτά τα χρόνια.

Tο «Α. Φλέμιγκ» , ήδη έχει μετατραπεί σε νοσ/μειο υποδοχής COVID 19. Μέσα σε συνθήκες επικίνδυνες για τη ζωή των ασθενών και του προσωπικού. Επικίνδυνες για τη διασπορά του ιού στην κοινότητα, στοιβάζονται οι ασθενείς και νοσηλεύονται χωρίς αναπνευστήρες, χωρίς γιατρούς, χωρίς προσωπικό, μέσα σε θαλάμους – ερείπια χωρίς τουαλέτα, χωρίς ΜΕΘ στο Νοσοκομείο, χωρίς να είναι δυνατή η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων…

ΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!

Τα δέκα συνολικά κρεβάτια covid 19 που μπορούσαμε στοιχειωδώς να εξυπηρετήσουμε, γρήγορα έγιναν 41 και από σήμερα γίνονται 61! Δηλαδή περίπου τα μισά όλου του Νοσοκομείου. Γι’ αυτό κλείνουν την Παθολογική κλινική – την κρισιμότερη κλινική του Νοσοκομείου και μεταφέρουν άρον-άρον τους νοσηλευόμενους. Το Νοσοκομείο ουσιαστικά θα βγει εκτός εφημερίας, ο κόσμος της περιοχής και όχι μόνο θα στερηθεί χιλιάδες μέρες νοσηλείας, χειρ/γικες επεμβάσεις, πρωτοβάθμια φροντίδα. Λες και με την πανδημία σταμάτησε ο κόσμος να αρρωσταίνει και να χρειάζεται περίθαλψη από οποιαδήποτε άλλη αιτία εκτός από covid 19!

Την ίδια στιγμή, η Πτέρυγα «Μπόμπολα» του Νοσοκομείου που ο ΕΟΔΥ την έχει ήδη συμπεριλάβει στο σχεδιασμό του, μπορεί με την κατάλληλη ανακαίνιση να φιλοξενήσει 80 – 100 κρεβάτια νοσηλείας και να αποτελέσει πολύτιμη υγειονομική ανάσα για όλη την Αττική, η Κυβέρνηση και ο Δήμος Πεντέλης επιχειρούν την πλήρη κατάργησή της. Η Δημοτική αρχή που λειτουργεί τώρα σαν «λαγός» για το λουκέτο, μόλις πριν λίγους μήνες υπερθεμάτιζε υπέρ της λειτουργίας της ως Νοσοκομειακή Μονάδα. Σήμερα, με χοντροκομμένες παρανομίες εγκατέστησε σ’ ένα προκατ κτίριο 4 αίθουσες προσχολικής αγωγής που φιλοξενούν γύρω στα 25 νήπια. Επιχειρεί δηλαδή με πρόσχημα τα παιδιά μας να ακυρώσει τη δυνατότητα κάθε άλλης χρήσης, να σβηστεί από τη μνήμη μας ότι εκεί είναι Νοσοκομείο. (Ποιος να πιστέψει στ’ αλήθεια πως για 4 αίθουσες διδασκαλίας «κλείνει» ένα ολόκληρο νοσοκομειακό συγκρότημα !!!)

Αυτά συμβαίνουν στο Α. Φλέμιγκ. Όταν σ’ όλες τις άλλες χώρες επιστρατεύονται ιδιωτικοί και δημόσιοι χώροι και μετατρέπονται σε Νοσοκομεία, εδώ επιχειρούν να κλείσουν αυτά που ήδη υπάρχουν!

Είναι φανερό το σχέδιο που επιχειρείται να υλοποιηθεί: Όταν και όποτε η πανδημία «τελειώσει», το Φλέμιγκ θα απομείνει ένα κουφάρι που θα το κλείσουν οριστικά. Ελπίζουν να καταφέρουν (επιτέλους) αυτό που επιχειρούν επί χρόνια και οι εργαζόμενοι και κάτοικοι της περιοχής δεν τους αφήνουν!

Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ COVID ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΗΛΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ.

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΗΣ ΠΤ. «ΜΠΟΜΠΟΛΑ»

ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟ Α. ΦΛΕΜΙΓΚ!

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ Α. ΦΛΕΜΙΓΚ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ & ΜΕΘ! ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ του ΦΛΕΜΙΓΚ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου