Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Ε.Σ.Α.μεΑ : Μάνα Και Κόρη

Να μη μετακινηθεί εργαζόμενη - μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας, άτομο με αναπηρία - της Τράπεζας Πειραιώς σε θυγατρική εταιρεία η οποία στη συνέχεια θα πουληθεί, καθώς συνιστά δυσμενή εργασιακή εξέλιξη, ζητά η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, με επιστολή της προς τη διοίκηση της Πειραιώς, την οποία κοινοποιεί στον πρωθυπουργό, τον υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη, τον υπουργό Εργασίας Κ. Χατζηδάκη και τη γενική γραμματέα Άννα Στρατινάκη.

Η υπάλληλος, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, είναι σε διαδικασία αξιολόγησης από τις υγειονομικές επιτροπές του ΚΕΠΑ, προκειμένου να πιστοποιηθεί η αναπηρία της και έχει την αποκλειστική ευθύνη της κόρης της, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από πολύ μικρή ηλικία. Μητέρα και κόρη έχουν υπάρξει θύματα ενδοοικογενειακής βίας, οι σχέσεις με τον πατέρα είναι κάκιστες, δεν υπάρχει καμία ηθική και οικονομική στήριξη. Ζητείται ανθρωπιά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου