Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ Κινητοποίηση Ενάντια Στις Απολύσεις Συμβασιούχων Και Για Μόνιμη Σταθερή Εργασία

 

Κινητοποίηση για τους συμβασιούχους εργαζόμενους ορισμένου χρόνου στους τομείς καθαριότητας, φύλαξης και σίτισης, πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, με απόφαση του Σωματείου.

Οι συμβάσεις τους λήγουν στις 31 Μάρτη και δεν έχουν καμία ενημέρωση για το τι θα γίνουν, ενώ την ίδια ώρα έχει προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός για εργολάβο.

Στην κινητοποίηση, που έγινε στην πύλη του νοσοκομείου, παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο Μάρκος Μπεκρής, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και η Χριστίνα Καραμαλίκη, πρόεδρος του Συνδικάτου Καθαριστριών Πειραιά.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος, μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους, έξω οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία.

Παράλληλα απηύθυναν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην αυριανή πανυγειονομική απεργία και στο συλλαλητήριο το Σάββατο 26 Φλεβάρη στις 12 μ. στο Σύνταγμα.

Ακόμα την Πέμπτη 24 Φλεβάρη θα γίνει νέα συνέλευση - κινητοποίηση στις 10 π.μ. στο νοσοκομείο.

Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου