Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

ΟΕΝΓΕ Ο Λαός Απαιτεί Οι Ναζί Στη Φυλακή!

Ανακοίνωση Ε.Γ. ΟΕΝΓΕ
Αθήνα 4 Οκτωβρίου 2020
Α.Π: 10683

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00 ΕΩΣ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ


Έξι χρόνια μετά την έναρξη της δίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης οι νοσταλγοί του Χίτλερ, οι ναζί στυγεροί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής έχουν καταδικαστεί οριστικά στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας μας. Η λαϊκή ετυμηγορία είναι τελεσίδικη. Ανήκουν στη φυλακή!

Ανήκουν στη φυλακή γιατί είναι εγκληματίες! Είναι εγκληματίες γιατί είναι ναζί και φασίστες!

Έχουν βάψει τα χέρια τους με το αίμα του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, του Πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν, των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, των Αιγύπτιων αλιεργατών, του φοιτητή Κουσουρή. Δεκάδες σχεδιασμένες δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος προοδευτικών, αντιφασιστών ανθρώπων, σε κοινωνικά στέκια. Πογκρόμ κατά των κατατρεγμένων και των ξεριζωμένων από τη φτώχεια, την προσφυγιά και τους πολέμους. Όλα κάτω από την καθοδήγηση του αρχηγού τους Μιχαλολιάκου, με τη συμμετοχή βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Κατά τη διάρκεια της δίκης αποκαλύφθηκαν με εκκωφαντικό τρόπο οι φανερές και κρυφές διασυνδέσεις της Χρυσής Αυγής με μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, με τους εφοπλιστές, με κέντρα και μηχανισμούς που έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους για να πέσουν στα μαλακά οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί γνωρίζουμε από πρώτο χέρι το αποκρουστικό τους πρόσωπο. Έχουμε περιθάλψει δεκάδες θύματα τους. Δεν ξεχνάμε ότι η Χρυσή Αυγή προσπάθησε ακόμα και την εθελοντική πράξη της αιμοδοσίας, πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, να την αμαυρώσει και να την μολύνει με το ρατσιστικό της δηλητήριο.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους την Τετάρτη 7 Οκτώβρη να συμμετέχουν στη συγκέντρωση στο Εφετείο στις 10:00 π.μ.

Να ενώσουμε τη φωνή μας με τη φωνή των υπόλοιπων εργαζόμενων, με τη φωνή κάθε προοδευτικού, δημοκράτη, αντιφασίστα.

Να απαιτήσουμε οι ναζί δολοφόνοι να πάρουν οριστικά τη θέση που τους αξίζει.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε το «παρών» στον αγώνα ενάντια στη βαρβαρότητα και το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που θρέφει το τέρας του φασισμού και του ναζισμού.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΘΩΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ.
ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΟΕΝΓΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου