Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Παρέμβαση Στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου

Προς το διοικητή του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Περιστερίου, του ΨΝΑ

το σύλλογο εργαζομένων ΨΝΑ

τους γονείς

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ

ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Εμείς, που κάτω από συγκεκριμένες κοινωνικές συνθήκες βρεθήκαμε να χρησιμοποιούμε τις εναπομείνασες δομές ψυχικής υγείας, ερχόμαστε αντιμέτωποι με την ενέργεια της διοίκησης του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Περιστερίου να διακόψει τη λειτουργία της λέσχης κάθε Τρίτη. Για εμάς αποτελεί ανάσα ζωής και επικοινωνίας, συντροφικότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών της.

Εμείς, που βιώνουμε την παραπέρα διάλυση της δημόσιας ψυχικής υγείας, με την υποχρηματοδότηση υπηρεσιών της και το ξεπούλημά τους στα ιδιωτικά συμφέροντα, στην προσπάθεια κλεισίματος των ψυχιατρείων, έχουμε φωνή και δύναμη να διεκδικήσουμε την αλλαγή της ζωής μας και να βγούμε από το περιθώριο (κοινωνικό και οικονομικό) που θέλουν να μας επιβάλουν.

Εμείς, λοιπόν, που βιώνουμε το «στίγμα» στην «κανονική» κοινωνία δηλώνουμε παρόντες.

Απαιτούμε άμεσα να ανακληθεί η απόφαση για κατάργηση λειτουργίας της λέσχης (Τρίτη), ενώ παλεύουμε για αναβάθμισή της με σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.

Καλούμε τους εργαζομένους και τους γονείς του Κέντρου Ψυχικής Υγείας να πάρουν θέση για το αίτημά μας.


ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΛΕΣΧΗΣ – ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου