Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Εκδήλωση του Σωματείου Εργαζομένων στον «Ευαγγελισμό» για την Παγκόσμια Μέρα Νοσηλευτή

Εκδήλωση - συζήτηση διοργανώνει σήμερα Τρίτη 12 Μάη στις 12.30 το μεσημέρι, τοΣωματείο Εργαζομένων νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Νοσηλεύτριας - Νοσηλευτή σήμερα. Η εκδήλωση θα γίνει στο Δώμα (11ος ορ. Κτιρίου ΑΧΕΠΑ) με θέμα: «Εργασιακή Εξουθένωση των Υγειονομικών - ζητήματα υγείας κι ασφάλειας στο Νοσοκομείο».

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

- Ηλίας Σιώρας, διευθυντής Καρδιολογίας, ορόεδρος ΔΣ του ΣΕΝΕ, μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ, με θέμα: «Burn out των υγειονομικών».

- Ελένη Κεϊμαλή, ΤΕ νοσηλεύτρια MSc, PhD (c), με θέμα: «Παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία και την επαγγελματική ικανοποίηση των νοσηλευτών».

- Γιώργος Μπουλμπασάκος, διευθυντής Πνευμονολογίας - Φυματιολογίας, μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ, με θέμα: «Παράγοντες κινδύνου που επηρεάζουν την υγεία του προσωπικού του Ευαγγελισμού».

- Στέλιος Κωστόπουλος, διευθυντής Ιατρικής της Εργασίας στο ΓΝ Ελευσίνας «Θριάσιο», με θέμα: «Επιβάρυνση της υγείας των νοσηλευτών με την εργασία σε βάρδιες».

- Λευτέρης Αδαμάκης, μηχανικός ασφαλείας, με θέμα: «Η ασφάλεια των εργαζομένων στο Νοσοκομείο».

- Χρήστος Παπάζογλου, γιατρός Εργασίας στο ΠΓΝ «Αττικόν», μέλος ΔΣ ΕΛΙΝΥΑΕ, μέλος ΔΣ ΠΙΣ, με θέμα: «Περικοπές - Έλλειψη Προσωπικού - Εντατικοποίηση της Εργασίας - Αναδιαρθρώσεις: Οι συνέπειες στην υγεία των υγειονομικών».

2 σχόλια:

  1. Στη θεσσνικη γιατι δεν εγινε τετοια εκδηλωση σημερα,,,,,,εμεις οι νεοι νοστες πως θα ενημερωθουμε,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή