Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Τραγωδία Στο Δαφνί - Ασθενής Σκότωσε Άλλο Ασθενή

Σοβαρά ερωτηματικά για τις συνθήκες της τραγωδίας που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

Ασθενής που ήταν καθηλωμένος λύθηκε και επιτέθηκε σε άλλο ασθενή, τον οποίο σκότωσε με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. Και οι δύο ασθενείς νοσηλεύονταν στο ίδιο τμήμα.

Το υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «ασθενής με βαρύ ιστορικό, ο οποίος νοσηλευόταν στο Τμήμα Οξέων Περιστατικών στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί και ενώ ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι του, κατάφερε να λυθεί και επιτέθηκε σε άλλον ασθενή ο οποίος απεβίωσε».

Δεν δίνει περισσότερα στοιχεία για το πως έγινε το έγκλημα και προσθέτει πως «για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου αναμένεται πόρισμα του ιατροδικαστή. Η Ελληνική Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού περιστατικού. Παράλληλα η διοίκηση του Νοσοκομείου έχει δώσει εντολή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) της οποίας το πρώτο πόρισμα αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο, Δευτέρα». 


Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου