Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

ΟΕΝΓΕ : Διευκολυντική Στάση Εργασίας Για Τη Μεθοδευμένη Απόλυση Καραταχιά | Τρίτη 2 Μάρτη

Η ΟΕΝΓΕ καλύπτει με στάση εργασίας την Τρίτη 2/3, 11πμ – 3μμ τους/τις συναδέλφους που θέλουν να πάρουν μέρος στις 12 το μεσημέρι στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας ενάντια στην μεθοδευόμενη απόλυση του συναδέλφου Κώστα Καταραχιά, μέλους του Δ.Σ της ΕΙΝΑΠ και προέδρου του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Σε συνέχεια σχετικών ανακοινώσεων και αγωνιστικών παρεμβάσεών μας, επισημαίνουμε πως ως και σήμερα η κυβέρνηση αποφεύγει να αιτιολογήσει την απαράδεκτη και εκδικητική στάση της ενάντια στον συνάδελφο. Δεν έχει απαντήσει ούτε στις καταγγελίες των συνδικαλιστικών οργάνων των υγειονομικών, ούτε στις κοινοβουλευτικές επερωτήσεις των κομμάτων.

Η εκδικητική αυτή απόλυση αποτελεί μέρος της συνολικής αυταρχικής «επίδειξης πυγμής» ενάντια στους υγειονομικούς (εισαγγελικές διώξεις ενάντια στην πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ, στην πρόεδρο της ΕΝΙΘ, στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ – πειθαρχικές διώξεις στα νοσοκομεία Έδεσσας, Γιαννιτσών, Κιλκίς, Ρεθύμνου κλπ). Δηλώνουμε για μια ακόμα φορά πως αυτός ο απαράδεκτος αυταρχισμός που στοχεύει στην συγκάλυψη εγκληματικών κυβερνητικών ευθυνών ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου