Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Κινητοποίηση Την Τρίτη 9/3 Των Επικουρικών Της Πρόνοιας Ενάντια Στις Απολύσεις

Σε 3ωρη Στάση Εργασίας την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 και ώρα 8.00 – 11.00 και σε συγκέντρωση στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) προχωρούν οι εργαζόμενοι των Προνοιακών Μονάδων Αττικής αντιδρώντας στις απολύσεις των επικουρικών εργαζομένων.

Το υπ. Εργασίας οδηγεί στην απόλυση 150 εργαζόμενους των μονάδων Πρόνοιας που δεν περιλαμβάνονται στους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης 7Κ.

Αρνείται επίσης να παρατείνει τις συμβάσεις τους μέχρι το τον Οκτώβριο όπως έγινε με τους αντίστοιχους εργαζόμενους στις μονάδες υγείας.

Οι εργαζόμενοι αυτοί παρέχουν υπηρεσίες για αρκετά χρόνια στις Προνοιακές δομές και η απόλυσή τους θα δημιουργήσει μεγάλα λειτουργικά κενά στις ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες των Προνοιακών ιδρυμάτων

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την μονιμοποίησή τους αφού καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Το ΜΕΤΑ Υγειονομικών στηρίζει τον αγώνα των συμβασιούχων της Πρόνοιας και καλεί την πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ να βγει από την αδράνεια και συντονίσει επιτέλους τον αγώνα όλων των συμβασιούχων σε υγεία και πρόνοια που διεκδικούν το δικαίωμα για μόνιμη και σταθερή εργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου