Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» Συμμετέχει Στις Απογευματινές Συγκεντρώσεις Για Άμεση Επίταξη Του Ιδιωτικού Τομέα Υγείας

«Φτάνει πια. Δεν παίζουμε άλλο τη ζωή μας κορόνα - γράμματα. Απαιτούμε τώρα επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας», τονίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» και στηρίζει τις κινητοποιήσεις που διοργανώνουν συνδικαλιστικές οργανώσεις, σωματεία, και μαζικοί φορείς την Τρίτη 23 Μάρτη έξω από το υπουργείο Υγείας και τα μεγάλα ιδιωτικά κέντρα Υγείας.

Ο Σύλλογος καλεί σε συμμετοχή στις 6 μ.μ έξω από την «Ευρωκλινική» στους Αμπελόκηπους.

Στο κάλεσμά του σημειώνει:

«Δεν θα τους επιτρέψουμε να παίζουν με τη ζωή και την υγεία μας.

Απαιτούμε: 

  • Επίταξη τώρα του ιδιωτικού τομέα Υγείας, με άμεση προτεραιότητα τις κλίνες ΜΕΘ, χωρίς αποζημίωση των κλινικαρχών.

  • Κεντρικός καταμερισμός και αξιοποίηση του συνόλου των δομών Υγείας της χώρας ώστε να μη μετατραπεί το σύστημα δημόσιας Υγείας της χώρας σε σύστημα μιας νόσου.

  • Μέτρα υγείας και ασφάλειας για τους εργαζόμενους σε δημόσια και ιδιωτική Υγεία.

  • Μαζικές προσλήψεις όλου του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού για την αποφασιστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας».

    Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου