Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

BEATLES "Eleanor Rigby"

Οι Beatles ήταν μια εικονική ομάδα ροκ από το Λίβερπουλ της Αγγλίας. Αυτά αναφέρονται συχνά ως το πιο εμπορικά επιτυχημένο και κριτικούς ταινία στη σύγχρονη ιστορία της, με την πρωτοποριακή μουσική, πολιτιστικές επιπτώσεις που βοήθησε να ορίσετε τη δεκαετία του 1960 και μια τεράστια επιρροή στη μουσική που είναι ακόμα αισθητές. Επί του παρόντος, οι Beatles είναι μία από τις δύο μουσικές πράξεις για να πουλήσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο εγγραφές, με μόνο Elvis Presley που ήταν σε θέση να επιτύχει τον ίδιο άθλο. 




Μετά την κατάκτηση της Ευρώπης, με επιτυχημένες περιοδείες στη Γερμανία και τη Σουηδία, οι Beatles οδήγησε τα μέσα της δεκαετίας του 1960 μιούζικαλ «βρετανική εισβολή» στις Ηνωμένες Πολιτείες.Μολονότι η αρχική μουσικό ύφος τους ήταν ριζωμένη στην δεκαετία του 1950 rock and roll και ντόπια skiffle, η ομάδα διερεύνησε μια μεγάλη ποικιλία από μουσικά στυλ, συμπεριλαμβανομένων Psychedelic Rock, Experimental, Μπαλάντες, Δυτική και η Ινδική κλασική μεταξύ άλλων. Τα ρούχα τους, χτενίσματα, καθώς και οι δηλώσεις τους έκανε trend-setters, ενώ αυξανόμενη κοινωνική ευαισθητοποίηση τους είδαν την επιρροή τους να εκτείνεται μέσα στις κοινωνικές και πολιτιστικές επαναστάσεις της δεκαετίας του 1960. 

Αρχικά, η μπάντα αποτελούνταν από George Harrison , John Lennon , Paul McCartney , ο Stuart Sutcliffe και Pete Best . Η μπάντα πήρε την πρώτη μεγάλη ρήξη του παίζοντας στο Αμβούργο της Γερμανίας, σε μερικά μάλλον άθλια νυχτερινά κέντρα, αρχής γενομένης από το 1960. Ενώ στη Γερμανία, που συναντήθηκε επίσης Klaus Voormann, ο οποίος θα σχεδιάσει αργότερα το εξώφυλλο του άλμπουμ Revolver 1966 του ομίλου. Sutcliffe παρέμεινε στη Γερμανία όταν οι άλλοι επέστρεψαν στην Αγγλία και ενεπλάκη σε συναδέλφους καλλιτέχνη Astrid Kirchherr, μόνο για να πεθάνει λίγα χρόνια αργότερα από εγκεφαλική αιμορραγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου