Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Κινητοποίηση Eνάντια Στο Χαράτσωμα Επιδομάτων Και Συντάξεων Των ΑμΕΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης 13 Οκτώβρη στο κέντρο της Αθήνας οι παραπληγικοί και οι κινητικά ανάπηροι ενάντια στο χαράτσωμα επιδομάτων και των συντάξεων των ΑμΕΑ. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν οι δυνάμεις της παράταξης της ΕΣΚ Παρα - Τετραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων (συνδικαλιστές της ΣΕΑΑΝ).

Αρχικά οι παραπληγικά και κινητικά ανάπηροι συγκεντρώθηκαν στο ύψος της Βουλής και στην συνέχεια με πορεία κατευθύνθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό. Τελικά αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, στην οποία έθεσαν τα αιτήματά τους, ενώ κάτω από την πίεσή τους ορίστηκε συνάντηση με τον πρωθυπουργό την Δευτέρα 24 Οκτώβρη, στη 1 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι δυνάμεις της ΕΣΚ και της ΣΕΑΑΝ κάλεσαν σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο των συνδικάτων και των ομοσπονδιών την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 6.30 μ.μ. στο Σύνταγμα. Η προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην πρόνοια και την ειδική αγωγή, των αναπήρων και των οικογενειών τους θα είναι στις 5.30 μ.μ. στο πεζόδρομο της Κοραή (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο).
Πηγή : 902  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου