Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΑΓΡΙΝΙΟ Κινητοποίηση Στο Νοσοκομείο Για Τα Οξυμένα Προβλήματα Στην Υγεία

Παράσταση διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο Αγρινίου πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και Σωματεία διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στην Υγεία.
Στην κινητοποίηση μίλησε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μιχάλης Κατσιγιάννης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου.
Οι διαδηλωτές παρέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις τους στον διοικητή του νοσοκομείου.

Απαιτούν:
  • Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία - Πρόνοια για το λαό. να καταργηθεί κάθε επιχειρηματική δράση.
  • Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Μονιμοποίηση όλων όσοι εργάζονται με ελαστικές σχέσεις εργασίας, με συμβάσεις έργου. Σταθερή μόνιμη δουλειά για όλους.
  • Πλήρη κρατική χρηματοδότηση. Να αυξηθεί η φορολογία στο κεφάλαιο στο 45%, να καταργηθούν οι πληρωμές των ασφαλισμένων, των ΑΜΕΑ και των οικογενειών τους.
  • Να στελεχωθούν με επάρκεια και με μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων όλες οι μονάδες του ΠΕΔΥ, να μην κλείσει καμία μονάδα ΠΦΥ.
  • Δωρεάν διάθεση όλων των φαρμάκων στους ασθενείς
Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου