Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Πανικάρια Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Για Τα Προβλήματα Υγείας

Πανικάρια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα Υγείας στην Ικαρία διοργανώνουν την Πέμπτη 20 Οκτώβρη στις 8 το βράδυ στην πλατεία Ευδήλου οι Λαϊκές Επιτροπές και σωματεία του νησιού.

Τα Συνδικάτα Οικοδόμων, Ξενοδοχοϋπαλλήλων, αυτοαπασχολουμένων, συνταξιούχων μισθωτών, η Ένωση Δημοκρατικών Γυναικών και το Σωματείο Εργαζομένων Δήμων Ικαρίας και Φούρνων παλεύουν για αποκλειστικά δημόσιο σύστημα Υγείας, δωρεάν για όλους χωρίς καμιά επιχειρηματική δράση στο χώρο της Υγείας και διεκδικούν:

1. Να μη μένουν ούτε ώρα χωρίς γιατρό και νοσηλευτικό προσωπικό τα Περιφερειακά Ιατρεία Ραχών, Μαγγανίτη, Καρκιναγρίου και Φούρνων.

2. Το Περιφερειακό Ιατρείο Ραχών να στελεχωθεί και με γιατρό ειδικότητας.

3. Επιτέλους στελέχωση του Κέντρου Υγείας Ευδήλου σύμφωνα με το οργανόγραμμα του (εννέα ιατροί ειδικότητας).

4. Στελέχωση του Νοσοκομείου Ικαρίας με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που προβλέπει το οργανόγραμμά του, καθώς και τον αναγκαίο ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του νησιού (δημιουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού).

5. Ανάπτυξη του ΕΚΑΒ με δυνατότητα άμεσης διακομιδής από οποιοδήποτε σημείο του νησιού όλες τις ώρες του 24ώρου.

Παλεύουμε για αποκλειστικά δημόσιο σύστημα Υγείας, δωρεάν για όλους, χωρίς καμιά επιχειρηματική δράση στο χώρο της Υγείας.
Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου