Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Η Kυβέρνηση Προσπαθεί Να Μας Φιμώσει Για Να Καλύψει Τις Εγκληματικές Της Ευθύνες

Δήλωση, 9/12/2020


Πάνος Παπανικολάου, ΓΓ ΟΕΝΓΕ, μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ

Δέσποινα Τοσονίδου, μέλος ΕΓ ΟΕΝΓΕ και ΔΣ ΕΙΝΑΠ

Κώστας Καταραχιάς, μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ


Εκπρόσωποι του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή

Τις προηγούμενες μέρες αρχικά το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» και στην συνέχεια η ΕΙΝΑΠ μετά από σχετική πρόταση του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή αποκάλυψαν και κατήγγειλαν την αθλιότητα της διοικήτριας του «Άγιου Σάββα» που ήθελε να περάσει από ΕΔΕ ( ! ) γιατρούς του νοσοκομείου επειδή … αρρώστησαν πάνω στο καθήκον ( ! ! ). Μάλιστα, η αθλιότητα αυτή είχε την κάλυψη του διοικητή της 1ης ΥΠΕ.

Μετά την κατακραυγή, η συγκεκριμένη αυτή αθλιότητα ανακλήθηκε τουλάχιστον προσωρινά.

Σήμερα όμως επιχειρείται μια νέα αθλιότητα : με απόφαση του διοικητή της 1ης ΥΠΕ μετατίθεται σε άλλο νοσοκομείο (στην ΜΕΘ του «Σωτηρία» αν και … Ακτινολόγος) ο Κώστας Καταραχιάς, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του «Άγιου Σάββα» και μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ προφανώς για εκδικητικούς λόγους που αφορούν την συνδικαλιστική του δράση.

Η κυβέρνηση είναι πανικόβλητη και ταυτόχρονα αδίστακτη. Πανικόβλητη γιατί αντιλαμβάνεται τις εγκληματικές της ευθύνες για τις τραγικές ελλείψεις προσωπικού και υποδομών στην δημόσια περίθαλψη που έχουν εκτοξεύσει την θνητότητα της επιδημίας πάνω από 5% σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώνει η ίδια η κυβέρνηση. Αδίστακτη γιατί προσπαθεί με αυταρχισμό και τρομοκρατία να φιμώσει τους υγειονομικούς που αποκαλύπτουν τις εγκληματικές της ευθύνες και επίσης αποκαλύπτουν την κωμικοτραγική της προσπάθεια να μεταθέσει αυτές τις εγκληματικές της ευθύνες πάνω στους υγειονομικούς.

Αν η κυβέρνηση νομίζει πως με τέτοιες αθλιότητες θα τρομοκρατήσει και θα φιμώσει τους υγειονομικούς της δημόσιας περίθαλψης, είναι πάρα πολύ βαθιά γελασμένη. Ίσα ίσα που οι εκδικητικές αυτές αθλιότητες είναι έμμεση ομολογία της ενοχής της.

Θα εξακολουθήσουμε στην πρώτη γραμμή της προσφοράς για τον πάσχοντα συνάνθρωπο και ταυτόχρονα στην πρώτη γραμμή του ανένδοτου αγώνα για την Υγεία του Λαού.
 
στάλθηκε με email

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου