Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Παραιτήθηκε Μετά Τον Σάλο Ο 80χρονος Διοικητής Του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Μόλις τρεις ημέρες κράτησε ο διορισμός του Κωνσταντίνου Πατέρα στη θέση του διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, καθώς, μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο 80χρονος παραιτήθηκε ή τον… παραίτησαν.

Η ανακοίνωση διορισμού του κ. Πατέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπως και το βόλεμα μπόλικων «ημέτερων» σε αντίστοιχες θέσεις, έφεραν σημαντικές αντιδράσεις όχι μόνο από την πλευρά της αντιπολίτευσης, αλλά και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, ενώ πυρά εκτόξευσαν και φιλικά προς την κυβέρνηση μέσα.

Το υπουργείο Υγείας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση

Ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κωνσταντίνου Πατέρα από τη θέση του Διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας.

Ο 80χρονος τέως γυμνασιάρχης έχει υπάρξει πολιτευτής με το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ έχει κάνει και ένα… πέρασμα από τις λίστες του ΛΑΟΣ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων από το 2016, όταν και κατήγγειλαν ότι ο Πατέρας ζητούσε από τότε να διοριστεί διοικητής στο εν λόγω νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου