Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Ανακοίνωση ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ Για Την Απεργία 28 Φλεβάρη

 


ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΓΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

 

Η κυβέρνηση του 41% , αποτελεί απειλή για τα δικαιώματα στην εργασία, στην εκπαίδευση, υγεία, όλοι και όλες μαζί πρέπει με συλλογικό τρόπο να αντισταθούμε στην ακροδεξιά - συντηρητική ατζέντα της.

Η ακρίβεια – αισχροκέρδεια που κυριαρχεί στην «ελεύθερη αγορά», η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, η παραπέρα διάλυση της δημόσιας υγείας (και της ψυχικής υγείας…), οι μισθοί πείνας, η καταστολή των κοινωνικών αγώνων δείχνουν το ζοφερό παρών και το αβέβαιο μέλλον μας.

ΤΩΡΑ είναι η ΩΡΑ να αναμετρηθούμε με την αντιλαϊκή πολιτική, να συμμετέχουμε ενεργά στα σωματεία μας, σε επιτροπές αγώνα, να προτάσσουμε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για να υπερασπίζουμε δικαιώματα και ανάγκες μας.

Η μόνη αντιπολίτευση είμαστε εμείς, με ενωτικούς – μαζικούς αγώνες μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδια της ΝΔ στην υγεία και στην εκπαίδευση. Προτάσσοντας και ένα συνολικό σχέδιο ΖΩΗΣ για αυξήσεις στους μισθούς, μείωση του χρόνου εργασίας, ανθρώπινες εργασιακές σχέσεις.

Απαιτείται βέβαια και μια ηγεσία σε συνδικαλιστικό επίπεδο που θα μπει μπροστάρης των αγώνων και όχι να αποτελεί ουρά των εξελίξεων.

Απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα να προβάλλουμε τα ταξικά μας συμφέροντα με ενωτικούς αγώνες…

ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Αυτόνομη Μαχόμενη Ομάδα (για την υγεία) - https://toarxipelagosthscyxhs.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου