Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

ΛΙΒΑΔΕΙΑ Διαμαρτυρία Για Την Υγεία Στις 22 Φλεβάρη

Σε παράσταση διαμαρτυρίας μαζί με το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, τους υγειονομικούς κι όλους τους φορείς της Λιβαδειάς, την Πέμπτη 22 Φλεβάρη στις 11.30 π.μ., στην είσοδο των Επειγόντων του Νοσοκομείου και συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς στις 6.30 μ.μ., προχωρούν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις της Λιβαδειάς.

Στο κάλεσμά τους αναφέρουν τα εξής:


«Προετοιμαζόμαστε για την πανελλαδική απεργία στις 28/2 ημερομηνία που συμπληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα των Τεμπών. Διατρανώνουμε ξανά: "Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας. Οι συνταξιούχοι δεν είμαστε βαρίδια! Θέλουμε δημόσια και δωρεάν υγεία για μας και τα παιδιά μας! Λέμε όχι στους σύγχρονους Καιάδες».

Δεν αντέχουμε άλλο! Μας κλέψανε, μας κάψανε, μας πνίξανε και αναίσχυντα μας κοροϊδεύουν. Αποτελειώνουν το δημόσιο σύστημα υγείας, η συμμετοχή στα φάρμακα ανέβηκε. Δεν θέλουμε καλάθια, δεν θέλουμε pass, απαιτούμε ολόκληρη τη ζωή μας! Δεν δεχόμαστε να είμαστε επαίτες των δικαιωμάτων μας!


Διεκδικούμε τώρα:

  • Αύξηση χρηματοδότησης και πλήρη στελέχωση του Νοσοκομείου Λιβαδειάς άλλα και των Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Κέντρων Υγείας και Αγροτικών Ιατρείων. 
  •  Μαζικές προσλήψεις μόνιμου ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού, με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση.


O αγώνας απέναντι στην πολιτική που δεν λογαριάζει ανθρώπινες ζωές και κοστολογεί τις ασθένειες, μας αφορά όλους!»

Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου