Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Party με τον Pepper 96.6 στο «σχεδία home»

Party με τον Pepper 96.6 στο «σχεδία home»

Τα party-έκπληξη στο «σχεδία home» ξεκινούν
αυτήν την Παρασκευή 10 Ιουλίου
με τον DJ Spector (Φώτης Χρηστίδης) από τον Pepper 96.6.

Γνωστούς μουσικούς παραγωγούς της πόλης από αγαπημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, guest Djs, αλλά και εμφανίσεις-έκπληξη από ταλαντούχους καλλιτέχνες περιλαμβάνουν τα πάρτι στο «σχεδία home», που ξεκινούν απογευματινές ώρες, για να μπορέσετε να έρθετε αμέσως μετά τη δουλειά.

Δροσερά signature κοκτέιλ (ανάμεσά τους και το νέο κοκτέιλ «9 1/2 εβδομάδες») δημιουργημένα από τον βραβευμένο bartender Πέτρο Μυτιληναίο, χορός και οι καλύτερες μουσικές θα πλημμυρίσουν την οδό Κολοκοτρώνη.

Τις μουσικές βραδιές ανοίγει, την Παρασκευή 10 Ιουλίου, ο DJ Spector (Φώτης Χρηστίδης), τον οποίο απολαμβάνετε στη συχνότητα του Pepper 96.6, από Δευτέρα έως Παρασκευή 00:00-02:00.

«Ασχολήθηκα με τη μουσική γιατί δεν μπορώ χωρίς αυτήν. Πιθανότατα είναι γραμμένη στο DNA μου, μιας και ο πατέρας μου είναι μουσικός. Τα σετ μου είναι συνήθως γκρουβάτο freestyle με disco και εξωτικές επιρροές. Όσο για τα περιοδικά δρόμου, έχοντας υπάρξει κι εγώ άνεργος για αρκετό διάστημα, νομίζω πως επιτελούν ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο σε αυτές τις δύσκολές εποχές», λέει ο ίδιος.

Το party ξεκινά στις 19:00.

Σας περιμένουμε!

Σχεδία home
Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα
Τηλ.: 213 0231220,e-mail: info@shediahome.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου