Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Πρωταθλητής ΑμεΑ Για Αστυνομικό / «Να Δω Πως Θα Τρέξεις Να Φύγεις Εσύ Όταν Έρθει Η Φωτιά Προς Τα Εδώ»

Ο Νίκος Παπαγγελής ζει στην περιοχή του Κουβαρά και είδε τις φλόγες να πλησιάζουν στο σπίτι του

Ο πρωταθλητής ποδηλασίας ΑΜΕΑ, Νίκος Παπαγγελής, ο οποίος ζει στην περιοχή του Κουβαρά και αναγκάστηκε λόγω της πυρκαγιάς να εγκαταλείψει το σπίτι του μαζί με τους γονείς του, προχώρησε σε μία απίστευτη καταγγελία.

 

Με ανάρτησή του κατήγγειλε την φασιστική, όπως την χαρακτήρισε, συμπεριφορά ενός αστυνομικού: «Να δω πως θα τρέξεις να φύγεις εσύ όταν έρθει η φωτιά προς τα εδώ» φέρεται να του είπε αστυνομικός της ΕΛΑΣ όταν τους ανακοίνωσε ότι πρέπει να εκκενώσουν την περιοχή. 

«Δυστυχώς κάηκαν αρκετά σπίτια δίπλα από εμάς! Για άλλη μια φορά δεν ήμασταν προετοιμασμένοι… Δεν ξέρω ποιος φταίει ή ποιος θα πάρει την ευθύνη! Καλή δύναμη στους ανθρώπους που μάχονται με τη φωτιά και σε αυτούς που έχασαν τους κόπους μιας ζωής!» αναφέρει και περιγράφει το περιστατικό: 

Όπως ο ίδιος έγραψε «δεν είναι δουλειά μου να κρίνω κανένα στο πως να κάνει τη δουλειά του αλλά το σημερινό περιστατικό θα ήθελα να το μοιραστώ!

Όπως ήταν φυσιολογικό όλοι οι κάτοικοι και οι γονείς μου ήταν σε πανικό και ενώ είχαμε εκκενώσει τα σπίτια και ήμασταν αρκετά μέτρα μακριά όλοι, αστυνομικός της ΕΛΑΣ το πρώτο πράγμα που ήρθε και είπε μετά το ότι πρέπει να εκκενώσουμε ήταν προς τα εμένα:

«Να δω πως θα τρέξεις να φύγεις εσύ όταν έρθει η φωτιά προς τα εδώ». Αυτοί οι φασιστικοί άνθρωποι που νιώθουν ότι έχουν δύναμη πρέπει να εξαφανιστούν! Είχε το μυαλό να σκεφτεί να πει την εξυπνάδα του όταν άνθρωποι ήταν σε πανικό. Μάλιστα βγήκε και με έπιασε από το κεφάλι λέγοντάς μου για σένα το λέω αδερφέ»
 
Πηγή : Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου