Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΨΝΑ Διαμαρτυρία Την Πέμπτη Στην Πύλη Του Νοσοκομείου

Σε νέα κινητοποίηση την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη στις 11.30 π.μ. στην πύλη του νοσοκομείου του ΨΝΑ προχωρά το Σωματείο Εργαζομένων, όπως αποφάσισε η Γενική Συνέλευση.

Καλεί τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή για «να μη δεχτούμε την επίθεση στη δημόσια ψυχική υγεία και απεξάρτηση και να σταθούμε όρθιοι στο δύσκολο αγώνα που δίνουμε, υπερασπιζόμενοι τον δημόσιο χαρακτήρα στην ψυχική υγεία και τα στεγνά προγράμματα απεξάρτησης και το σύνολο της Δημόσιας Υγείας».

 

«Η κατάργηση του οργανισμού του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής δεν θα περάσει. Κάτω τα χέρια σας από το "18 ΑΝΩ". Ενίσχυση των στεγνών προγραμμάτων ως κύρια μορφή θεραπείας. Κατάργηση κάθε μορφής επιχειρηματικής δράσης στον χώρο της Υγείας» απαιτεί το Σωματείο και παράλληλα καλεί τη Δευτέρα 18 Δεκέμβρη στις 11.30 π.μ. σε νέα σύσκεψη με φορείς, ομοσπονδίες και σωματεία στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου