Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΛΑΕ Ζακύνθου: Καταγγέλλει Την Κυβέρνηση Για Την Καθυστέρηση Στην Επανεκκίνηση Των Χειρουργείων Και Προτείνει Μέτρα

Η ΛΑΕ Ζακύνθου καταγγέλλει την κυβέρνηση για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην επανεκκίνηση της λειτουργίας των χειρουργείων και προτείνει μέτρα για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων

Λόγω των συνεχιζόμενων και αδικαιολόγητων καθυστερήσεων στην επανεκκίνηση της λειτουργίας των χειρουργείων στη Ζάκυνθο, η ΛΑΕ Ζακύνθουν προτείνει για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων, τα εξής μέτρα:

  1. Άμεση επαναλειτουργία των χειρουργείων με βάση τη γνωμοδότηση του (ΕΣ) Επιστημονικού Συμβουλίου για σταδιακή επαναλειτουργία, αρχής γενομένης με φιάλες αναισθησιολογικών αερίων.
  2. Καμία συγκάλυψη τυχόν ευθυνών τόσο των εταιρειών κατασκευής και πιστοποίησης δικτύων και φιαλών, όσο και της ίδιας της κυβέρνησης για την συστηματική και εγκληματική απαξίωση του ΕΣΥ με τις μνημονιακές πολιτικές τους που στέρησαν πόρους και προσωπικό από τα δημόσια Νοσοκομεία. Είναι χαρακτηριστική η απουσία ετήσιων συμβάσεων συντήρησης και ελέγχου του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.
  3. Να γίνουν σεβαστές και να υλοποιηθούν οι προτάσεις του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο, της Ενωσης Νοσοκομειακών γιατρών, του Επιστημονικού συμβουλίου και του Ιατρικού Συλλόγου Ζακύνθου.
  4. Καμία δίωξη σε γιατρούς η άλλους εργαζόμενους του νοσοκομείου που αρνούνται να συναινέσουν σε παράνομες και αντιδεοντολογικές πρακτικές.
  5. Οι γιατροί από άλλα νοσοκομεία που αποστέλλονται για «να κάνουν την δουλειά» στο νοσοκομείο Ζακύνθου, να επιστρέψουν συναδελφικά στον τόπο εργασίας τους και στις κλινικές τους που τους χρειάζονται.
Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.
3/4/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου