Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Για Την Επόμενη Εκπαιδευτική Συνάντηση Της Πρωτοβουλίας 'Ψ'

Η επόμενη εκπαιδευτική συνάντηση της "Πρωτοβουλίας για ένα Πολύμορφο Κίνημα στην Ψυχική Υγεία", θα έχει ως θέμα, όπως συμφωνήθηκε στην προηγούμενη συνάντησή μας, σχετικό με τα
"Κινήματα (ατόμων με ψυχιατρική εμπειρία, οικογενειών, κοινωνικών) στην ψυχική υγεία".

Το ζήτημα αυτό το είχαμε συζητήσει και πέρσι, αλλά, εκτός του ότι ποτέ δεν εξαντλείται, είναι και πάντα επίκαιρο. Σχετίζεται με το πώς και τι κάνουμε τώρα.

Η συνάντηση αυτή προβλέπεται να γίνει την Παρασκευή, 12 Μαίου.

Θα υπάρξει, κατ΄ αρχήν, μια εισήγηση που να κάνει αναδρομή στην ιστορία των κινημάτων αυτών διεθνώς (και στην Ελλάδα). Εν συνεχεία, θα χρειαστεί να υπάρξουν μερικές σύντομες εισηγήσεις/παρεμβάσεις για να ανοίξει η συζήτηση - από άτομα με ψυχιατρική εμπειρία, μέλη ή συλλόγους οικογενειών, κοινωνικές συλλογικότητες που έχουν εμπλακεί σε ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία.

Οπότε όσες/οι ενδιαφέρεστε να κάνετε μια τέτοια παρέμβαση, δηλώστε το συντομώτερο δυνατό ώστε να καταρτιστεί το πρόγραμμα της συνάντησης.

Μια σκέψη είναι αυτές οι αρχικές εισηγήσεις/παρεμβάσεις να μη ξεπερνούν τις 4-5 και, αν υπάρξουν περισσότερες προτάσεις, να ενσωματωθούν στη συζήτηση.


Πρωτοβουλία για ένα Πολύμορφο Κίνημα στην Ψυχική Υγεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου