Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Οι Ά(χ)ριστοι Κάνουν Ότι Μπορούν Για Να Υπονομεύσουν Τους Εμβολιασμούς

Η αποκάλυψη του απαράδεκτου εγγράφου που διακινούταν στο Νοσοκομείο Καρδίτσας με το οποίο ζητούσαν την συναίνεση των εργαζομένων στον εμβολιασμό είναι μόνο  η κορυφή του παγόβουνου μιας σειράς αντιφατικών κινήσεων από την πλευρά της κυβέρνησης που δείχνουν την έλλειψη ενός ουσιαστικού σχεδίου για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Δυστυχώς όμως οι «άριστοι» της κυβέρνησης εκτός από τις τεράστιες ευθύνες που έχουν στην διαχείριση της πανδημίας, που έχει οδηγήσει σε εκατόμβη νεκρών, έχουν επιδοθεί και σε μια σειρά ακόμα ενέργειες που υπονομεύουν την συμμετοχή των εργαζομένων στην υγεία στον εμβολιασμό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα και ιδιαίτερα τις μέρες που προηγήθηκαν, η κυβέρνηση με μια σειρά ενέργειες της βοήθησε να διευρυνθούν τα ερωτηματικά και οι επιφυλάξεις απέναντι στον εμβολιασμό ανάμεσα στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία.

Συγκεκριμένα:

  • Απαίτησαν να ζητήσουν με διαδικασίες Fast track από τους υγειονομικούς να δηλώσουν συμμετοχή σον εμβολιασμό χωρίς να προηγηθεί κάποια ενημέρωση ζητώντας μάλιστα και προσωπικά στοιχεία όπως το ΑΦΜ και το ΑΔΤ.
  • Ανέβαλαν τους εμβολιασμούς στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας χωρίς καμία εξήγηση.
  • «Ανέθεσαν» την ενημέρωση των εργαζομένων και των πολιτών στα κανάλια της διαπλοκής δημιουργώντας μέσα από αντικρουόμενες «ειδήσεις» κλίμα αμφισβήτησης στον εμβολιασμό.

Οι «άριστοι» της Κυβέρνησης αποδεικνύονται για μια ακόμα φορά όχι μόνο άχρηστοι αλλά και ιδιαίτερα επικίνδυνοι αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Χ.Κ.

Πηγή : ygeionomikoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου