Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΣΕΑΑΝ - ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Διαδικτυακή Σύσκεψη Στις 9 Γενάρη

Κάλεσμα σε διαδικτυακή σύσκεψη απευθύνουν η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΕΑΝ), ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην ειδική αγωγή.

Θα γίνει το Σάββατο 9 Γενάρη στις 6 μ.μ., με θέμα «Αντιμέτωπη της πανδημίας και ενημέρωση για τον εμβολιασμό».

Παρέμβαση στη συζήτηση θα κάνει και θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήματα σε σχέση με την πανδημία και τα εμβόλια γιατρός εκπρόσωπος των μαχόμενων υγειονομικών.

Η Γραμματεία της ΣΕΑΑΝ και το ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων «εύχονται καλή χρονιά με υγεία, χαρά και δύναμη σε σας και τις οικογένειές σας. Μαχητικότητα και αποφασιστικότητα για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας».

Η νέα χρονιά, τονίζουν στο κάλεσμά τους, «μας βρήκε ακόμα σε καραντίνα. Η πολιτική διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να διογκώνει τα προβλήματα και όχι να τα λύνει. Στα πλαίσια της σταθερής προσπάθειας της ΣΕΑΑΝ και του ΕΝΙΑΙΟΥ για την ολόπλευρη ενημέρωση των συναδέλφων σας καλούμε στη διαδικτυακή σύσκεψη».

Για την συμμετοχή στη σύσκεψη ακολουθήστε τη διεύθυνση (πατήστε πάνω στα μπλε γράμματα): https://meet.jit.si/GenuineRepeatsRecountNewly

(Διαδικασία σύνδεσης από PC ή Laptop πατάτε τον σύνδεσμο και μετά πατάτε το συμμετοχή στη συνάντηση. Από Tablet ή Smartphone πατάτε το έναρξη στη web). Όποιος χρειάζεται τεχνική βοήθεια για τη σύνδεση να επικοινωνήσει με το τηλ. 6972510719.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου