Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΚΙΛΚΙΣ Κατέρρευσε Σοβάς Οροφής Στο Νοσοκομείο

Σοβάς οροφής κατέρρευσε την Κυριακή 16 Ιούνη στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Το περιστατικό συνέβη σε είσοδο τμήματος της Α΄ πτέρυγας το οποίο είναι κατασκευής 1937.  

Θυμίζουμε ότι στην ίδια πτέρυγα στις 26 Γενάρη 2019 είχε καταρρεύσει πλάκα ψευδοροφής δίπλα σε νοσηλευόμενο ασθενή και στις 5 Οκτώβρη 2018 σημειώθηκε πτώση σοβάδων όπου ασκούμενη βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά.


Η κτιριακή κατάσταση του νοσοκομείου είναι τραγική. Το Σωματείο Εργαζομένων σημειώνει ότι «το Νοσοκομείο Κιλκίς για το σύνολο των κτιριακών του εγκαταστάσεων δεν διαθέτει πιστοποιητικό ενεργητικής πυροπροστασίας το οποίο έχει λήξει πριν χρόνια. Οι ανελκυστήρες ατόμων δεν διαθέτουν πιστοποίηση, στην ηλεκτρική εγκατάσταση μεγάλα τμήματα δεν καλύπτονται από αντι-ηλεκτροπληξιακούς διακόπτες και δεν υπάρχει ιατρός Εργασίας».
Πηγή : 902 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου