Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Τριμερής Συνάντηση Για Την Ανάκληση Των Απολύσεων Στην Ευρωκλινική

Με θέμα την ανάκληση όλων των απολύσεων στην Ευρωκλινική θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Σωματείου Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών Αθήνας τριμερής συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας την Πέμπτη 21 Ιούλη στη 1 το μεσημέρι.

Το κλαδικό σωματείο στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Η εργοδοσία της Ευρωκλινικής, με πρόσχημα την παραχώρηση τμήματος σε εργολαβική εταιρεία, επιλέγει αυτή τη στιγμή, να προχωρήσει σε απολύσεις απεργών και συνδικαλιστών με προφανή στόχο την τρομοκράτηση των εργαζομένων. Είναι γνωστή η τακτική της εργοδοσίας να συνοδεύει τις αξιώσεις της για μειώσεις μισθών, για κατάργηση δικαιωμάτων, με καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας.

Δεν θα ανεχτούμε την παραμικρή απόπειρα της εργοδοσίας, να εμποδίσει τη συνδικαλιστική δράση, να βάλει εμπόδια στον αγώνα των εργαζομένων.

Καλούμε κάθε συνδικαλιστή, κάθε σωματείο, κάθε εργαζόμενο να παρευρεθεί στην παράσταση διαμαρτυρίας την ώρα της συνάντησης.

Η ανάκληση των απολύσεων είναι υπόθεση όλου του κλάδου.

Να αναλάβει τις ευθύνες του το υπουργείο Εργασίας για την εργοδοτική ασυδοσία. Απαιτούμε: Άμεση ανάκληση όλων των απολύσεων. Καμία συνδικαλιστική δίωξη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου