Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Πέμπτη 16/4 στις 7.15 μ.μ : Διαδικτυακή Εκδήλωση Του ΜΕΤΑ Στο FB Για Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας

Η καραντίνα, στην οποία έχουν μπει οι εργαζόμενοι και ο λαός, έχει δώσει την ευκαιρία στην κυβέρνηση να περάσει μια σειρά από αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα προς όφελος του κεφαλαίου και των ιδιωτών. Καραντίνα, όμως, δε σημαίνει ότι εμείς οι εργαζόμενοι θα σταματήσουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματά μας αλλά και να αγωνιζόμαστε ενάντια σε στην “πανδημία” Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου που είναι ενάντια στον κόσμο της δουλειάς.

Την Πέμπτη 16 Απρίλη στις 19:15 θα μεταδοθεί η πρώτη διαδικτυακή εκπομπή του ΜΕΤΑ με θέμα “Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας μπροστά στην νέα πανδημία”. 

Την εκπομπή θα συντονίζει η Πασχάλη Βιβή τεχνολόγος ακτινολόγος στο ΓΝΑ «Ευαγγελισμός» και μέλος της Γραμματείας του ΜΕΤΑ Υγειονομικών. Παρεμβάσεις θα γίνουν από τον Πάνο Χριστοδούλου ειδικευόμενο της Ιατρικής Βιοπαθολογίας και Εργαστηριακής Ιατρικής στο ΓΝ «Χατζηκώστα» των Ιωαννίνων, το Γιώργο Μανουσάκη νοσηλευτή στο Τμήμα Επειγόντων Περισταστικών στο ΓΝ Αγίου Νικολάου, τη Λουίζα Γκίκα αγροτική ιατρό στο Κέντρο Υγείας Βουλγαρελίου, το Μανώλη Μαυρέλο τεχνολόγο ακτινολόγο στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, τον Αντώνη Καραβά παθολόγο από το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή στην ΟΕΝΓΕ και το Χρήστο Κόνιαρη μέλος του ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ με το ΜΕΤΑ Υγειονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου