Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Μαζική, Μαχητική Συγκέντρωση Και Πορεία Για Το Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα»

Μαζική, μαχητική συγκέντρωση έξω από την πύλη του πρώην Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» και πορεία στους κεντρικούς δρόμους γύρω από το νοσοκομείο πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης 16 Ιούνη οι Λαϊκές Επιτροπές Αιγάλεω - Χαϊδαρίου και μαζικοί φορείς της Αγίας Βαρβάρας.

Θυμίζουμε πως το νοσοκομείο έχει κλείσει, το ελάχιστο προσωπικό του μεταφέρθηκε σε άλλα νοσοκομεία και σήμερα λειτουργούν υποβαθμισμένα εξωτερικά ιατρεία με ορισμένες ειδικότητες και μεγάλη ταλαιπωρία για τους ασθενείς.

Οι Λαϊκές Επιτροπές και οι μαζικοί φορείς κάλεσαν το λαό της περιοχής να διεκδικήσει το «Αγία Βαρβάρα» να λειτουργήσει σαν ένα σύγχρονο, αποκλειστικά δημόσιο νοσοκομείο με υψηλού επιπέδου δωρεάν υπηρεσίες, με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων και τον απαραίτητο εξοπλισμό, με όλες τις υποδομές που χρειάζονται, να ξαναλειτουργήσουν όλα τα χειρουργεία.

Στην συγκέντρωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιώτης Σαντζαρίδης, εκ μέρους της Λαϊκής Επιτροπής Αιγάλεω, Χαιρέτησαν επίσης ο Μιχάλης Σελέκος, Δήμαρχος Χαϊδαρίου, ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο «Αττικόν» και ο Γιώργος Γιαννακόπουλος, πρόεδρος του παραρτήματος Οικοδόμων Αιγάλεω - Χαϊδάρι - Αγία Βαρβάρα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας. Στην συγκέντρωση και στην πορεία παραβρέθηκε και ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος εκφράζοντας την αλληλεγγύη και την στήριξη του Κόμματος στον αγώνα των κατοίκων, των εργαζομένων και των φορέων της περιοχής για το νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα».

Αμέσως μετά τις ομιλίες ακολούθησε μαζική, μαχητική πορεία στους δρόμους γύρω από το νοσοκομείο, την Ιερά Οδό, το Μετρό, στάση Αγία Μαρίνα, το «Πράκτικερ» και κατέληξε στην πύλη του νοσοκομείου.
Πηγή : 902
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου