Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

ΚΚΕ Εδώ Και Τώρα Να Αποσυρθούν Οι Αστυνομικές Δυνάμεις Από Το Παίδων Πεντέλης

 

Ανακοίνωση για την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στο Νοσοκομείο «Παίδων Πεντέλης» εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, ενημερώνοντας παράλληλα ότι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος Θανάσης Παφίλης επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ζητώντας την αποχώρηση των δυνάμεων αυτών.

Συγκεκριμένα:

«Μετά τις αγωγές του υπουργείου Υγείας σε βάρος των εργαζομένων του Παίδων Πεντέλης, που αγωνίζονται για να μη συρρικνωθούν οι υπηρεσίες που προσφέρει το νοσοκομείο, η κυβέρνηση έφτασε σήμερα στο σημείο να στείλει στο νοσοκομείο αστυνομικές δυνάμεις και κλούβες των ΜΑΤ!

Για το περιστατικό αυτό, το οποίο δείχνει ότι για την κυβερνητική πολιτική ο εχθρός είναι οι υγειονομικοί που παλεύουν για να κρατήσουν ανοιχτό ένα κρίσιμο νοσοκομείο, παρέμβαση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη έκανε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης ζητώντας να αποχωρήσουν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις. Το ΚΚΕ στηρίζει τον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Εδώ και τώρα να αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις από το νοσοκομείο και να σταματήσουν οι τρομοκρατικές αγωγές σε βάρος των εργαζομένων. Εδώ και τώρα να αποκατασταθεί η πρότερη λειτουργία του και να αναβαθμιστεί ως πλήρες, σύγχρονο, δημόσιο και δωρεάν νοσοκομείο Παίδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου