Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Με Kινητοποίηση Yποδέχθηκαν Oι Eργαζόμενοι Στο Αττικόν Πλεύρη, Γκάγκα Και Σακελλαροπούλου


▸Με έκτακτη κινητοποίηση υποδέχθηκαν σήμερα οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο “Αττικόν” την πρόεδρο της δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας (Θανάσης Πλεύρης, Μίνα Γκάγκα), που πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική επίσκεψη για να εγκαινιάσουν μονάδα κακοποιημένων παιδιών.


Σε ένα νοσοκομείο που έχει πήξει στα ράντζα, που οι εργαζόμενοι “καίγονται” από την υπερεξάντληση και είναι πλήθος οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, με το ΕΣΥ να διαλύεται προς όφελος του ιδιωτικού τομέα, οι κυβερνητικοί παράγοντες πήγαν για τη… φωτογράφιση των εγκαινίων.

Οι εργαζόμενοι διαδήλωσαν με συνθήματα:

-Φτάνει πια η κοροϊδία, με ράντζα και ιδιώτες δεν γίνεται υγεία

-Κάντε προσλήψεις στα νοσοκομεία – δωρεάν, δημόσια υγεία

-Κάντε προσλήψεις στα νοσοκομεία – όχι για ραφάλ και αστυνομία

-Μονιμοποιήστε τους συμβασιούχους όχι άλλα δώρα στους κεφαλαιούχους

-Παιδεία υγεία ρεύμα και νερό δεν είναι εμπορεύματα ανήκουν στο λαό

-Όχι απολύσεις και αναστολές – η υγεία δεν αντέχει περικοπές


Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα είπε ότι θα μεταφέρει άμεσα τα αιτήματα στον πρωθυπουργό και πως το νοσοκομείο θα επεκταθεί κατά 50 κλίνες και ότι θα ανοίξει το Λοιμωδών.

Ας σημειωθεί πως μια ώρα μετά ο Κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε από τη βουλή και τη συζήτηση για την ακρίβεια μισό μισθό επιπλέον για τα Χριστούγεννα σε όλους τους υγειονομικούς…

Πηγή : Πριν 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου