Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Εκδίκαση Ασφαλιστικών Μέτρων Κ. Καταραχιά Κατά Της Εκδικητικής Απόλυσής Του. Αλληλεγγύη Από ΜΕΤΑ | Τρίτη 25 Μαΐου

 

Την Τρίτη 25 Μαΐου και ώρα 9πμ., εκδικάζονται στα Δικαστήρια της Ευελπίδων τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο ιατρός ακτινολόγος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΓΑΟΝ «Άγιος Σάββας» και μέλος του Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ, Κώστας Καταραχιάς, κατά της εκδικητικής απόλυσής του από την κυβέρνηση, που ισοδυναμεί με συνδικαλιστική δίωξη. Κι αυτό, εξαιτίας της δράσης που έχει αναπτύξει κατά της εγκληματικής διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση, καταρρίπτοντας ψεύδη της, όπως αυτό της δήθεν θωράκισης του δημόσιου συστήματος υγείας. Η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει παναττική στάση εργασίας, από 9πμ.-12μμ., «για να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι του Λεκανοπεδίου να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας», την οποία διοργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων στον «Άγιο Σάββα», στις 9πμ., στα δικαστήρια.

Το ΜΕΤΑ εκφράζει την αλληλεγγύη του στον Κώστα Καταραχιά και απαιτεί από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας την άμεση επιστροφή του στο νοσοκομείο και στους καρκινοπαθείς ασθενείς του, που στερούνται έναν γιατρό του ακτινολογικού τμήματος, πολύτιμο για τη ζωή τους. Να σημειωθεί πως ήδη έχει προσληφθεί ως μόνιμος στο «Έλενα Βενιζέλου» και μέχρι να γίνει πράξη ο διορισμός του πρέπει να επιστρέψει στο ΕΣΥ και στο νοσοκομείο, καθώς κάλυπτε πάγιες και διαρκείς ανάγκες της Δημόσιας Υγείας. Πέραν αυτού, πρέπει να επιστρέψει στο «Άγιος Σάββας», καθώς συνεχίζει να είναι πρόεδρος του Σωματείου.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΜΕ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου