Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ - ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ Από την 1η μέχρι τις 15 Ιούνη οι εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων

Σε συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων (Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Παραρτημάτων Περιοχών) καλεί ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων.

Η ψηφοφορία θα γίνεται καθημερινά από την 1 Ιούνη έως και τις 15 Ιούνη στα Γραφεία του Συλλόγου Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος, από τις 9.30 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι και από τις 17.30 έως τις 20.30 το απόγευμα.

Κάλπες θα στηθούν στις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά, στα ειδικά σχολεία και στα ιδρύματα ενώ υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 31 Μάη στις 13.00.

Το πρόγραμμα για τις κάλπες στα σχολεία και τις περιοχές θα ανακοινωθεί στη συνέχεια.

Στην ανακοίνωσή της η Εφορευτική Επιτροπή αναφέρει:


«Ο Ενιαίος Σύλλογος ενώνει στις γραμμές του γονείς και κηδεμόνες απ’ όλες τις κατηγορίες των αναπήρων, των χρονίως πασχόντων, τα ειδικά σχολεία και τα ιδρύματα.

Δυναμώνουμε το δικό μας Σύλλογο, στηρίζουμε τον αγώνα για τα δικαιώματα των παιδιών μας, των δικών μας ανθρώπων, των οικογενειών μας.

-Αντιπαλεύουμε τη βάρβαρη αντιλαϊκή-αντιαναπηρική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ.
-Παλεύουμε ενάντια στην εμπορευματοποίηση της υγείας, της πρόνοιας, της παιδείας, της ειδικής αγωγής.
-Όχι στα σφαγεία των ΚΕΠΑ, κάτω τα χέρια από τις συντάξεις αναπηρίας και τα επιδόματα των ΑΜΕΑ. Δωρεάν από το κράτος σε όλους φάρμακα, θεραπείες και τεχνικά βοηθήματα.
Κάνουμε δική μας υπόθεση το δυνάμωμα του Συλλόγου, ασπίδα των παιδιών μας, των οικογενειών μας».

Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου