Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Tα Μνημόνια Σκοτώνουν Την Yγεία / του Ηρ. Γκότση

Τα μνημόνια σκοτώνουν την ψυχική Υγεία και τους ασθενείς. Αυτό φάνηκε και με τη φωτιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο και τους δύο νεκρούς ασθενείς. Πιο σαφές δεν μπορεί να γίνει. 

Η έλλειψη προσωπικού και η υποχρηματοδότηση στην ψυχική Υγεία φέρνει θύματα, θύματα της κρίσης και των μνημονίων.

Δυστυχώς είναι αναμενόμενο κι όσο συνεχίζεται η υποχρηματοδότηση και η έλλειψη προσωπικού θα αντιμετωπίζουμε τέτοια περιστατικά όλο και πιο συχνά. 

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Χρειάζεται ένα μέτωπο που θα υπερασπιστεί τις κατακτήσεις των εργαζομένων στην ψυχική Υγεία και αγώνας για την αύξηση της χρηματοδότησης και την πλήρη καλυψη των αναγκών του δημοσίου συστήματος ψυχικής υγείας, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κατάρρευση. Αυτό είναι υπόθεση όχι μόνο των εργαζομένων στην ψυχική Υγεία αλλά όλης της κοινωνίας. Από τη δική μας πλευρά σαν Αριστερή Ριζοσπαστική Συσπείρωση στο ΨΝΑ - Δαφνί, θα βάλουμε θέμα για γενική συνέλευση και έναρξη κινητοποιήσεων άμεσα, από την άλλη βδομάδα.

Ηρακλής Γκότσης
αντιπρόεδρος σωματείου εργαζομένων 
ΨΝΑ - Δαφνί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου