Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ Κινητοποίηση Ενάντια Στην Ιδιωτικοποίηση Του Αξονικού - Μαγνητικού Τομογράφου

 


Δεν δεχόμαστε καμία ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του νοσοκομείου. Αύξηση του κρατικού προϋπολογισμού για την Υγεία, μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, απαιτούν οι εργαζόμενοι στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, μαζικοί φορείς και συνοδοί ασθενών, που πραγματοποιούν πορεία στην 2η ΥΠΕ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του αξονικού μαγνητικού τομογράφου.

 

«Άμεσες προσλήψεις στον αξονικό δεν είναι μαγαζάκι ιδιωτικό», «Δώστε λεφτά για την υγεία και όχι για το ΝΑΤΟ τα σφαγεία» είναι τα συνθήματα που φωνάζουν.

Τονίζουν ότι η υγεία του λαού δεν είναι εμπόρευμα. Η κυβέρνηση δεν είχε λεφτά για να ενισχύσει το νοσοκομείο, για να κάνει προσλήψεις ακτινολόγων και λοιπού προσωπικού, δεν έχει λεφτά για να μονιμοποιήσει τους συμβασιούχους, αλλά βρήκε 37.000 ευρώ για να τα δώσει για ιδιώτες.

«Δώστε λεφτά για την Υγεία, μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία», ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε στη συγκέντρωση που έγινε νωρίτερα στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου ενημερώνοντας τους ασθενείς και τους συνοδούς τους ότι ο αξονικός μαγνητικός τομογράφος λόγω έλλειψης προσωπικού λειτουργεί μια στις τέσσερις μέρες και μετά τις 13 Νοέμβρη δεν θα υπάρχει για να καλύπτει το τμήμα.

Στο πλευρό τους, ο Στέλιος Μπενετάτος, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου