Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Σύσκεψη Για Την Οργάνωση Της Κινητοποίησης Στις 3 Του Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας /// ΣΕΑΑΝ

Σύσκεψη την Πέμπτη 23 Νοέμβρη στις 6 το απόγευμα διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) στα γραφεία της, Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος.

Στόχος της σύσκεψης είναι η οργάνωση της δράσης για το επόμενο διάστημα και η καλύτερη προετοιμασία της κινητοποίησης στις 3 Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στις 10.30 π.μ. στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και στην πορεία που θα ακολουθήσει με όλα τα μέσα στη Βουλή.

 

Πρόκειται για μια κινητοποίηση που συνδιοργανώνεται με την Πρωτοβουλία Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» και είναι αφιερωμένη στον αγώνα για την προστασία του παιδιού με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, ενάντια στη διάλυση της παιδιατρικής περίθαλψης, των παιδιατρικών νοσοκομείων, του νέου ΕΣΥ, της εμπορευματοποίησης της υγείας.

Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου