Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

«Οι Γιατροί Του Γ' Ράιχ», Προβολή Ενός Πολύ Επίκαιρου Ντοκιμαντέρ


Εκδήλωση-συζήτηση και προβολή της ταινίας «Οι γιατροί του Γ' Ράιχ» πραγματοποιεί η Πρωτοβουλία «Ψ», την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Περιβολάκι» (Αθηναίου 7, πλατεία Ιούς, Κάτω Πετράλωνα) και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον ψυχίατρο Θόδωρο Μεγαλοοικονόμου.

Όπως επισημαίνει η Πρωτοβουλία «Ψ», το ντοκιμαντέρ «Οι γιατροί του Γ' Ράιχ» μοιάζει επίκαιρο όσο ποτέ. Όχι σε μια λογική ενημερωτική και αναπόλησης του παρελθόντος αλλά απόκτησης εφοδίων για την αντιμετώπιση του φαινομένου όπου διακεκριμένοι πολιτευτές όπως ο γιατρός Σπύρος Πνευματικός, διατύπωναν εν μέσω προεκλογικής περιόδου απόψεις για τη «ζωή που είναι ανάξια να ζει».

Και επισημαίνει ότι οι πολιτικές που προκρίνονται στις μέρες μας και βγάζουν εκτός κοινωνικού ιστού, ως ένα ανυπόφορο οικονομικά και περιττό κοινωνικά βάρος, τα πιο αδύναμα στρώματα μιας κοινωνίας της όποιας η πλειονότητα μετατρέπεται σε «πλεονάζοντες» και «περιττούς» δεν είναι κάτι καινούργιο και δε μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους.

Πηγή : Εφημερίδα Των Συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου