Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Κατάληψη Για Να Ξαναλειτουργήσει Το «Λοιμωδών» Της Θεσσαλονίκης

Του Τάσου Σγουρού - Πηγή : ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Η χθεσινή απεργιακή πορεία κατέληξε στο Νοσοκομείο Λοιμωδών, όπου αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται κατάληψη!

Στόχος είναι να υπάρξει πίεση στους κυβερνώντες για την επαναλειτουργία του.

Σε μια χώρα που μετρά καθημερινά πενήντα και πλέον νεκρούς από κορονοιό, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για εφησυχασμό!


Το κτίριο εσωτερικά όπως διαπιστώνει κάποιος που το επισκέπτεται, έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό για να επαναλειτουργήσει κανονικά! Είναι πλέον στο χέρι των ανθρώπων και του κινήματος το αίτημα αυτό να αποκτήσει υλική υπόσταση!

Το σχετικό κείμενο που δόθηκε χτες στην δημοσιότητα αναφέρει:

«Σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, μετά την απεργία, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης μαζί με άλλες συλλογικότητες και φορείς της πόλης, άνοιξε το εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο Λοιμωδών.

Καταλάβαμε συμβολικά το νοσοκομείο Λοιμωδών και καλούμε τους κατοίκους τα σωματεία και τους φορείς της πόλης να στηρίξουν και να συμμετέχουν στην κατάληψη.

Η ΒΙΟΜΕ ανακοίνωσε πως μεταφέρει την σημερινή καθιερωμένη της συνέλευση στις 19:00 στο Λοιμωδών. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος και άλλων καλλιτεχνών που στηρίζουν την κινητοποίηση.

Ανοίγουμε το Λοιμωδών!

Δεν σταματάμε, συνεχίζουμε!

Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου