Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Μικρές Ιστορίες Κορονοϊού / της Κατερίνας Μάτσα

 
Α) Ο κορονοϊός, τα γηροκομεία και οι αρνητές

της Κατερίνας Μάτσα

Έντεκα ηλικιωμένοι ένοικοι ιδιωτικού γηροκομείου της Πάτρας έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό τις τελευταίες μέρες. Συνολικά έχουν αρρωστήσει τον τελευταίο ενάμισυ μήνα 58 άτομα, ένοικοι και εργαζόμενοι στο γηροκομείο.

Με δηλώσεις τους στον Τύπο (Εφ. Συν. 27\12\21) οι συγγενείς των νεκρών κατηγορούν τους υπευθύνους της δομής ότι μέρος τού προσωπικού ανήκε στους αρνητές των εμβολίων και απέτρεπε τους ηλικιωμένους από το να κάνουν το εμβόλιο. «Ο κορονοϊός δεν υπάρχει, τον επινοούν όσοι έχουν συμφέροντα, οι άπιστοι, ο Αντίχριστος», φαίνεται να υποστήριζαν. Γι’ αυτό και το επισκεπτήριο γινόταν χωρίς να γίνεται κανένας έλεγχος στην είσοδο – φυσικά με ευθύνη της διεύθυνσης.

Τελικά ο κορονοϊός, που υπάρχει και θερίζει ζωές -πάνω από 20.000 μέχρι τώρα στην Ελλάδα- γίνεται, εκ των πραγμάτων, ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας όχι μόνο της θανατοπολιτικής της κυβέρνησης των Α(χ)ρίστων, αλλά και της θανάσιμης βλακείας των αρνητών των εμβολίων.

Β) Θνητότητα εκτός ΜΕΘ

Στιγμιότυπο

Νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο πρώτης γραμμής του ΕΣΥ στην Αθήνα. Έδινε τον εαυτό της για να προσφέρει βοήθεια σε όσους νοσούσαν. Έτρεχε, ακόμα και ξυπόλυτη, λένε οι συνάδελφοι της, για να βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές. Στην υπηρεσία των ασθενών. Πάντα με ανιδιοτέλεια και καλοσύνη.

Τελικά, νόσησε και η ίδια από τον κορονοϊό.  Διασωληνώθηκε. Κρεββάτι, όμως, σε ΜΕΘ δεν βρέθηκε γι’ αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με την τόσο μεγάλη προσφορά.

28 Δεκεμβρίου 2021  γίνεται η κηδεία της…

«Εσείς έχετε καμιά ένδειξη ότι οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ έχουν μεγαλύτερη θνητότητα ;» (αφιερώνεται στον θλιβερό πρωθυπουργό αυτής της χώρας)

Κ.Μ.

27 Δεκεμβρίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου