Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών για την απαράδεκτη κατάσταση στο Ψυχιατρικό Τμήμα

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών κατέθεσε το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με σκοπό να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία ασθενών και προσωπικού στο Ψυχιατρικό Τμήμα του νοσοκομείου.
 
Το Σωματείο σημειώνει ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και προσθέτει:

«Επειδή όλα τα προηγούμενα χρόνια έχουμε κάνει δεκάδες παρεμβάσεις, παραστάσεις, διαμαρτυρίες, αναφορές, ανάδειξη στον Τύπο, διαδηλώσεις σε όλα τα αρμόδια όργανα (διοίκηση νοσοκομείου, Περιφέρεια, υπουργείο, Βουλή κλπ.).


Επειδή τα ράντζα είναι σταθερά υπερδιπλάσια από τον αριθμό των κλινών.

Επειδή υπάρχουν ράντζα ακόμα και στα γραφεία των ψυχοθεραπευτών.

Επειδή μετράμε ήδη θύματα από αυτή την κατάσταση.

Επειδή υπάρχει άδικη καταδίκη συναδέλφου νοσηλευτή πριν λίγα χρόνια.

Επειδή δεν αποδεχόμαστε, την ώρα που η νοσηρότητα αυξάνει, οι ψυχικά πάσχοντες συνάνθρωποί μας να αντιμετωπίζονται ως υποδεέστερες υπάρξεις.

Επειδή η κατάσταση συνεχίζεται το ίδιο άθλια και επικίνδυνη για ασθενείς και προσωπικό, παρά το γεγονός ότι η υπόθεση είναι επιπλέον γνωστή και τη χειρίζονται ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους.

Το Σωματείο μας αποφάσισε να καταφύγει και στη Δικαιοσύνη, καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών με σκοπό να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία ασθενών και προσωπικού!!!».
Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου