Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΑΤΤΙΚΟΝ» Κινητοποίηση και στάση εργασίας την Τετάρτη για τις απάνθρωπες συνθήκες σε κάθε εφημερία

Κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 7 Μάρτη στις 2 μ.μ. οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο «Αττικόν», αντιδρώντας στην αφόρητη κατάσταση που βιώνουν σε κάθε εφημερία προσωπικό και ασθενείς.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τη 1 μ.μ. ως τις 5 μ.μ.

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου καταγγέλλει ότι σε κάθε εφημερία το νοσοκομείο πλημμυρίζει με ράντζα και φορεία στους διαδρόμους όλων των κλινικών (πολλές φορές περισσότερα από 150, δηλαδή όσο άλλες 4 - 5 κλινικές). Δεκάδες διασωληνωμένοι υπάρχουν στον όροφο, λόγω πληρότητας των εναπομεινασών κλινών ΜΕΘ. Και την ίδια στιγμή υπάρχουν πάνω από 350 κενές οργανικές θέσεις (στην πράξη πάνω από 500 με τις άδειες κύησης, τα προβλήματα υγείας κ.λπ.). Οι βάρδιες δεν «βγαίνουν», όλα τα τμήματα έχουν γίνει επικίνδυνα για τις συνθήκες νοσηλείας.

Στάση εργασίας από τη 1 μ.μ. μέχρι το τέλος του ωραρίου προκηρύσσει και το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ, το οποίο στηρίζει την κινητοποίηση.
Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου