Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Κινητοποίηση Σήμερα Στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής

Σε κινητοποίηση στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής (οδός Τσόχα 5) προχωρούν σήμερα, Τετάρτη 1 Νοέμβρη στις 9 π.μ. οι οικογένειες των περιθαλπόμενων που βρίσκονταν στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Σκαραμαγκά, ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).

Αφορμή για την κινητοποίηση είναι το κλείσιμο του Θεραπευτηρίου Σκαραμαγκά και η μεταφορά των περιθαλπόμενων σε ιδρύματα που δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Για το θέμα κατέθεσαν Ερώτηση στη Βουλή προς την υπουργό Εργασίας οι βουλευτές του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, Γιάννης Γκιόκας, Γιώργος Λαμπρούλης, Λιάνα Κανέλλη και Διαμάντω Μανωλάκου. Ζητούν, μεταξύ άλλων, να γίνουν οι απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Σκαραμαγκά και οι προσλήψεις προσωπικού ώστε οι περιθαλπόμενοι να επιστρέψουν πίσω σε αυτό.
Πηγή :  902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου