Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΕΣΚ ΑΜΕΑ - ΣΕΑΑΝ Σήμερα Η Χρονιάτικη Εκδήλωση Στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Με σύνθημα: «Η βαρβαρότητα δεν θα μας γίνει τρόπος ζωής. Πολεμάμε και τραγουδάμε», ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ με τη στήριξη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) θα πραγματοποιήσει τη χρονιάτικη εκδήλωσή του την Κυριακή 20 Μάρτη στις 1 μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106 πλησίον στάση μετρό «Ανθούπολη»).

Στην εκδήλωση θα υπάρχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τους Βαγγέλη Κορακάκη, Στέφανο Ψαραδάκο, Κώστα Κατσιλιέρη, με την ορχήστρα του στο δημοτικό τραγούδι. Θα συμμετέχει επίσης το συγκρότημα της ΣΕΑΑΝ, οι Περαστικοί, ο Γιώργος Κάππος με hip hop μουσική και συγκρότημα από το Ξυλόκαστρο με ρεμπέτικο και λαικό ρεπερτόριο.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των προσφύγων αλλά και οικογενειών αναπήρων που περνούν δύσκολες μέρες.

«Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, εμείς και τα παιδιά μας, συναντιόμαστε ξανά μ’ έναν άλλο τρόπο. Γλέντι, χορός, τραγούδι οργανωμένο από εμάς για εμάς και για όλους εσάς με καλό κρασί και φαγητό και με όμορφο καλλιτεχνικό πρόγραμμα», σημειώνει στο κάλεσμά του ο Σύλλογος και προσθέτει: «Παίρνουμε δύναμη από τους αγώνες του χθες, γλεντάμε και τραγουδάμε γιατί αγαπάμε τη ζωή και ετοιμαζόμαστε για τους αγώνες του αύριο».
Πηγή : 902  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου