Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Κινητοποίηση Στο Υπ. Εργασίας Για Τους Συμβασιούχους Μέσω Προγραμμάτων ΔΥΠΑ

Στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 15:00 και συγκέντρωση στο Υπουργείο Εργασίας για τους εργαζόμενους που εργάζονται στο ΕΣΥ μέσω προγραμμάτων ΔΥΠΑ, με αίτημα την άμεση υπογραφή της ανανέωσης των συμβάσεων, πραγματοποιεί η Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

«Έξω οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία», «μόνιμη για όλους σταθερή εργασία, «πάρτε πίσω τις απολύσεις», είναι τα συνθήματα που κυριαρχούν στη κινητοποίηση έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Με την κινητοποίηση απαιτούν:

  • Εδώ και τώρα νομοθετική ρύθμιση για μετατροπή των συμβάσεων όλων των συμβασιούχων συναδέλφων σε αορίστου χρόνου με πλήρη εργασιακά – μισθολογικά – ασφαλιστικά – επιστημονικά δικαιώματα

  • Καμία απόλυση! Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού προσωπικού με βάση τις ανάγκες για να εξασφαλιστούν ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς και δημόσια - δωρεάν υγεία υψηλού επιπέδου για όλους».

Παραβρίσκονται εργαζόμενοι από τα νοσοκομεία «Αττικό», «Μεταξά» «ΚΑΤ», «Ευαγγελισμός»,«Θριάσιο», «Γ Γεννηματάς», «Άγ. Σάββας», «Έλενα Βενιζέλου», «Ασκληπιείο» Βούλας.

Παραβρίσκεται επίσης αντιπροσωπεία της ΟΕΝΓΕ. Αντιπροσωπεία των εργαζομένων έχει μεταβεί για συνάντηση με εκπρόσωπο του υπ. Εργασίας.

Πηγή : 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου