Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Τα Χάλια Του ΕΣΥ Στο Νέο Βίντεο Πολάκη

Παύλος Πολάκης

Την εξαθλίωση του ΕΣΥ που παλεύει εγκαταλελειμμένο από το κράτος να φροντίσει ανθρώπους σε ανάγκη, αναδεικνύει με άλλη μία ανάρτησή του, αυτή τη φορά στο TikTok ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ενδεικτική της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το σύστημα δημόσιας περίθαλψης είναι η σκηνή με τους δύο τραυματιοφορείς στο νοσοκομείο Σωτηρία, που σκεπάζουν με ένα κομμάτι νάιλον ασθενή πάνω σε φορείο προκειμένου να τον μεταφέρουν εν μέσω βροχής στο ασθενοφόρο, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συντονιστή της ΕΠΕΚΕ να εξαπολύει μύδρους κατά της ηγεσίας του αρμόδιου υπουργείου.

 

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης 

Για τα ρετάλια ασθενοφόρα του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ, έχω κάνει δυο αναρτήσεις, αλλά η διοίκηση και το Υπουργείο Υγείας ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ!!! Δεν τους ενδιαφέρει, ας ξεφτιλίζονται και ας κινδυνεύουν οι ασθενείς!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ:

«Νοσοκομείο Σωτηρία πριν λίγο. Τριτοκοσμικές εικόνες μεταφοράς ασθενή.
Ούτε σκέπαστρο, κουκούλωμα με νάιλον στη βροχή για μεταφορά με το σαπάκι ασθενοφόρο που δεν έχει ούτε θέρμανση στην καμπίνα ασθενή»!!!!!!!!!!!!!!

ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ, ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ, ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΕ, θα ασχοληθείτε;;;;

Δίπλα στο Γεννηματάς είναι αραγμένα ΠΟΛΛΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ!!
Φέρτε 3 εδώ να μεταφέρονται ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ!!!

Δήλωση του βουλευτή Χανίων και συντονιστή ΕΠΕΚΕ της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλου Πολάκη

Εικόνες ντροπής κατά τη μεταφορά ασθενών εντός του Νοσοκομείου Σωτηρία

Στις 16/12/2023, με ανάρτηση μου ανέδειξα την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ασθενοφόρο με το οποίο μεταφέρονται εντός του νοσοκομείου Σωτηρία οι ασθενείς-από τα ΤΕΠ στις κλινικές ή από τις κλινικές για εξετάσεις.

Στις 16/01/2024, επανήλθα με νέα ανάρτηση καθώς ένα μήνα μετά τίποτα δεν είχε αλλάξει. Από τα 3 ασθενοφόρα, τα 2 παρέμεναν σταθερά εκτός λειτουργίας, ενώ το 3ο εξακολουθούσε να λειτουργεί στην ίδια τραγική κατάσταση.

Σήμερα, μέσω του video που έδωσα στη δημοσιότητα, ο κάθε πολίτης μπορεί να διαπιστώσει τις άθλιες συνθήκες υπό τις οποίες εξακολουθούν να μεταφέρονται οι ασθενείς στο Σωτηρία: οι χώροι που προσεγγίζει το ασθενοφόρο δεν διαθέτουν στέγαστρο προστασίας από τη βροχή ενώ ο ασθενής κουκουλώνεται με νάιλον για τη μεταφορά του με το υπό κατάρρευση ασθενοφόρο, το οποίο δεν διαθέτει καν θέρμανση στην καμπίνα ασθενή!

Ενάμιση μήνα μετά την πρώτη ανάρτηση, οι ασθενείς εξακολουθούν να μεταφέρονται εντός του νοσοκομείου σε συνθήκες που ενέχουν κινδύνους για την ασφάλεια τους και οι οποίες προσβάλουν όχι μόνο τους ίδιους, αλλά και κάθε Έλληνα φορολογούμενο πολίτη.

Το Υπουργείο Υγείας και ο κ. Άδωνις προσωπικά, δεν δικαιούνται να ισχυριστούν ότι δεν ήξεραν, γνώριζαν και αδιαφόρησαν.

Φαίνεται πως, άλλες είναι οι προτεραιότητες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του εκλεκτού της στο ΥΥ, κ. Γεωργιάδη: η παραχώρηση κερδοφόρων υπηρεσιών υγείας στον ιδιωτικό τομέα και η επιστροφή των εργολάβων στα νοσοκομεία. Δυστυχώς για τον Έλληνα πολίτη, η ολοκλήρωση του σχεδίου προϋποθέτει τη συνεχή υποβάθμιση του ΕΣΥ.

Πηγή : Εφημερίδα Των Συντακτών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου