Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Στην Ειδική Αγωγή : Δεν Εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε Τον Αγώνα Για Να Απομονωθούν Οριστικά Οι Νεοναζί.

Την Πέμπτη στις 7 του Οκτώβρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα της δικαστικής καταδίκης της ναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Ένας χρόνος από την ημέρα που χιλιάδες λαού, εργαζόμενοι με τα σωματεία τους, φοιτητές και μαζικοί φορείς πανηγύριζαν σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση έξω από το εφετείο για την απόφαση που έκρινε ότι η ναζιστική Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και ότι οι δολοφονικές επιθέσεις κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και των Αιγύπτιων αλιεργατών, η ψυχρή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έγιναν με κίνητρο την απάνθρωπη και αποκρουστική ναζιστική ιδεολογία.


Ένα χρόνο μετά, θρασύδειλα φασιστοειδή αρχίζουν να ξεμυτίζουν από τα λαγούμια τους. Ακροδεξιά τάγματα εφόδου εξαπολύουν προσχεδιασμένες, προμελετημένες δολοφονικές επιθέσεις στη Δυτική Θεσσαλονίκη και στο Νέο Ηράκλειο στην Αθήνα, επιχειρώντας να τρομοκρατήσουν τον λαό για να σκύψει το κεφάλι και να «μαζευτεί», σε μια περίοδο που δυναμώνουν οι αγώνες του φοιτητικού και του εργατικού – λαϊκού κινήματος. Επιθέσεις που συντελούνται με την προκλητική ανοχή της αστυνομίας, σε βάρος μαθητών, φοιτητών, συνδικαλιστών, συλλογικοτήτων, πολιτικών οργανώσεων που εναντιώνονται στην βάρβαρη πολιτική και διεκδικούν τα δικαιώματά τους ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ, χωρίς ντροπή, εξισώνει όλους αυτούς με τα ναζιστικά αποβράσματα.

Η ΠΟΜΕΕΑ ήταν στη μεγαλειώδη συγκέντρωση στου λαού μας στις 7 Οκτωβρίου 2020, την ημέρα της ιστορικής δικαστικής απόφασης που οδήγησε τους εγκληματίες νεοναζί της Χρυσής Αυγής στη φυλακή.

Την Πέμπτη 7 Οκτώβρη 2021, ημέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από την καταδίκη της ναζιστικής-εγκληματικής Χρυσής Αυγής, καλούμε και πάλι όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου μας, στην Αττική, να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση – συναυλία Σύνταγμα που διοργανώνουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας. Η προσυγκέντρωση του κλάδου μας θα γίνει στις 19:30 στην Ομόνοια.

Συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλους μεγάλους δήμους της Αθήνας:

Περιστέρι 7:00μ.μ. Πλ. Δημαρχείου

Καλλιθέα 7:30μ.μ. Πλ. Κύπρου

Πειραιά 6:30μ.μ. Πασαλιμάνι,

καθώς και σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Γιάννενα και Αλεξανδρούπολη.


Δεν εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα για να απομονωθούν οριστικά οι νεοναζί.

Μόνο ο λαός με την πάλη του μπορεί να τσακίσει τον φασισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου