Σελίδα αντιπληροφόρησης της Αυτόνομης Μαχόμενης Ομάδας (για την υγεία) * Για ένα αυτόνομο - μαχητικό -ανεξάρτητο κίνημα ληπτών των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και νοσηλευτικού προσωπικού * Για Επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com *

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΣΕΑΑ : Συλλαλητήριο Για Την Πρόνοια Και Την Ειδική Αγωγή Στις 30 Ιούνη

Κινητοποίηση την Πέμπτη 30 Ιούνη στις 7 μ.μ στο υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα (Μητροπόλεως και Νίκης) θα πραγματοποιήσει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων.  

Απαιτούν:
  • Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα ιδρύματα Πρόνοιας και στα σχολεία Ειδικής Αγωγής για την εξασφάλιση λειτουργίας τους στην προοπτική ανάπτυξής τους.
     
  • Μαζικές προσλήψεις με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα αναπήρων, χρονίως πασχόντων, γονιών και κηδεμόνων. Ουσιαστικά μέτρα στήριξης των ανέργων για όσο κρατάει η ανεργία.
     
  • Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων που οφείλονται στους εργαζόμενους στις υπηρεσίες Πρόνοιας και Ειδικής Αγωγής και εξασφάλισης της τακτικής τους μισθοδοσίας.
     
  • Να μην πληρώνει με οποιοδήποτε τρόπο κανένας ανάπηρος, χρόνιος πάσχοντας ανεξαρτήτου αναπηρίας για τα αναγκαία φάρμακα, θεραπείες, τεχνολογικά βοηθήματα να καλύπτονται ολοκληρωτικά από τον κρατικό προϋπολογισμό.
     
  • Να ανοίξουν κανονικά όλα τα ειδικά σχολεία και τα τμήματα ένταξης το Σεπτέμβρη με το αναγκαίο προσωπικό και λυμένο το θέμα της μεταφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου